Cel mai mare retailer de fashion a vândut de peste 80 milioane de lei de Black Friday

  • Fashion Days, cel mai mare retailer online de modă din România, a înregistrat vânzări în valoarea totală de 80 mil. lei în cele cinci zile (11-15 noiembrie) în care s-a desfăşurat ediţia Black Friday
  • În total magazinul online a primit comenzi pentru aproximativ 450.000 de produse
261 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare retailer de fashion a vândut de peste 80 milioane de lei de Black Friday

Cel mai mare retailer de fashion a vândut de peste 80 milioane de lei de Black Friday

Fashion Days, cel mai mare retailer online de modă din România, a înregistrat vânzări în valoarea totală de 80 mil. lei în cele cinci zile (11-15 noiembrie) în care s-a desfăşurat ediţia Black Friday de anul acesta pe plan local, în total magazinul online primind comenzi pentru aproximativ 450.000 de produse. Valoarea vânzărilor este mai mare decât cea înregistrată în ediţia de anul trecut - 70 mil. lei, dar campania de Black Friday din 2019 a avut loc în doar trei zile. Ambele sume reprezintă însă valoare imediată a vânzărilor, rezultatul net fiind disponibil ulterior, în condiţiile în care unele comenzi vor fi returnate. Spre exemplu, anul trecut rata de retur s-a situat la 24%.

„Suma înregistrată anul acesta de Black Friday este sensibil mai mică decăt ne aşteptam, dar ştim că trendul este mai puternic decât poza unei campanii, iar în ultimele 10-12 săptămâni am crescut mai repede decât ne aşteptam la finalul verii”, a declarat pentru ZF Robert Berza, directorul general al Fashion Days.

Peste 80% din valoarea vânzărilor înregistrate de Fashion Days pendtru ediţia Black Friday 2020 au provenit din comenzile plasate din aplicaţia de mobil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici