Cele mai scumpe case din lume! În care ai vrea să stai?

Ce preţ crezi că are cea mai scumpă casă din lume? Cea mai scumpă casa din lume este fără doar şi poate cea care valorează nici mai mult - nici mai puţin decât un miliard de dolari!

268 afișări
Imaginea articolului Cele mai scumpe case din lume! În care ai vrea să stai?

Cele mai scumpe case din lume! În care ai vrea să stai?

Topul are la bază un material realizat de overseaspropertymall.com.

1. "Turnul" Antilla din Mumbai- 1 miliard de dolari

Este casa celui de-al cincilea cel mai bogat om din lume, Mukesh Ambani, şeful gigantului indian petro-chimic Reliance Industries, firma care este cea mai valoroasă din India, în funcţie de capitalizarea de piaţă.

Are săli de bal, plafoane cu cristal candelabru, 600 de servitori si cam 570 de metri.

2. Vila Leopolda de pe Coasta de Azur din Franţa - 525 milioane de dolari

A fost construită în 1902 de Regele Leopold II al Belgiei. S-a zvonit ca ar aparţine miliardarului american Bill Gates, dar şi că ar fi "acasă" pentru alte figuri celebre.

Numai că ea ar aparţine, de fapt, bancherului Edmond Safira, a cărui soţie Lily locuieşte încă acolo. Vila are 19 camere, terenuri de sport, o alee de bowling, bucătării nenumărate, săli de mese şi aşa mai departe.

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe case din lume pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici