Cererea turiştilor români pentru circuitele de vară în Japonia, creştere de peste 100%

Cererea turiştilor români pentru circuitele de vară în Japonia înregistrează o creştere de peste 100% faţă de anul precedent.

733 afișări
Imaginea articolului Cererea turiştilor români pentru circuitele de vară în Japonia, creştere de peste 100%

Cererea turiştilor români pentru circuitele de vară în Japonia, creştere de peste 100%

Cererea turiştilor români pentru călătoriile în Japonia a înregistrat o evoluţie semnificativă în ultimul an. În prima jumătate a acestui an, cererea pentru programele de Japonia s-a menţinut pe un trend ascendent, iar circuitele cu derulare în lunile de vară au înregistrat o creştere de peste 100% faţă de anul precedent, potrivit Exact Travel.

În preferinţele turiştilor români în ceea ce priveşte destinaţiile şi experienţele în Japonia au putut fi observate modificări semnificative.

În ultimul an, tururile tematice au câştigat popularitate tot mai mare, oferind experienţe nişate şi unice. În mod special, tururile dedicate pasionaţilor de anime, manga, gastronomie sau parcuri tematice de distracţie au atras un număr tot mai mare de turişti.

De asemenea, a crescut interesul pentru regiunile extreme ale Japoniei, precum nordul insulei Hokkaido şi insula tropicală Okinawa, care poate fi vizitată ca parte a programului de Revelion 2024: Japonia tradiţională şi tropicală, lansat deja de Exact Travel.

Turiştii sunt tot mai interesaţi de oraşe cu încărcătură simbolică şi istorică aparte precum Nagasaki, Aomori, Kanazawa, Kobe sau Miyazaki (modalitate inedită găsită specialiştii agenţiei pentru a vizita toate aceste oraşe, imposibil de atins cu un tur clasic este o croazieră în jurul Japoniei).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici