CFR Călători a fost restructurată: din 13 directori centrali au mai rămas 9

Compania CFR Călători a fost reorganizată „pentru eficientizarea activităţii şi reducerea cheltuielilor”, numărul directorilor la nivel central fiind redus de la 13 la 9, se arată într-un comunicat transmis vineri de transportatorul feroviar.

1102 afișări
Imaginea articolului CFR Călători a fost restructurată: din 13 directori centrali au mai rămas 9

CFR Călători a fost restructurată: din 13 directori centrali au mai rămas 9

„Începând cu data de 3 mai, prin hotărârea Consiliului de Administraţie al SNTFC CFR Călători SA, compania a fost reorganizată pentru eficientizarea activităţii şi creşterea gradului de competitivitate pe piaţă. În noua structură, numărul directorilor la nivel central a fost redus de la 13 la 9”, menţionează CFR Călători.

De asemenea, „posturi precum consilieri şi experţi pentru informaţii în afaceri au fost desfiinţate”, iar angajaţii au fost „redistribuiţi în funcţie de pregătirea profesională”.

În urma acestor măsuri, la fondul de salarii al CFR Călători se face o economie de aproximativ 70.000 de lei lunar, se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici