Cine este noul director Oltchim. Consiliul de Administraţie al combinatului a aprobat noua numire

Consiliul de Administraţie al Oltchim a aprobat numirea noului conducător al combinatului, au declarat surse din Ministerul Economiei, acţionarul majoritar al companiei din Vâlcea.

2499 afișări
Imaginea articolului Cine este noul director Oltchim. Consiliul de Administraţie al combinatului a aprobat noua numire

Cine este noul director Oltchim. Consiliul de Administraţie al combinatului a aprobat noua numire (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Directorul general al producătorului de energie electrică şi termică CET Govora, Mihai Bălan, va prelua conducerea Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT). CET Govora este deţinută de Consiliul Judeţean Vâlcea.

Oltchim a fost condus timp de 21 de ani de Constantin Roibu, care a demisionat din funcţie la începutul lunii septembrie. În locul său a fost numit, pentru o perioadă limitată, Nicolar Radu Olaru, fost director general adjunct al combinatului.

Combinatul chimic se află în portofoliul statului, prin Ministerul Economiei.

Încercarea de privatizare a Oltchim a eşuat, iar procesul de vînzare a acţiunilor statului în companie va fi reluat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici