Ciolacu, discuţii cu conducerea UiPath despre soluţiile pentru digitalizare

Premierul Marcel Ciolacu a avut marţi o discuţie cu conducerea UiPath, liderul mondial în automatizarea software şi o companie creată în România, despre soluţiile necesare pentru a digitaliza sistemele informatice ale statului.

586 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, discuţii cu conducerea UiPath despre soluţiile pentru digitalizare

Sursa foto: Guvernul României

„Am avut un dialog extrem de deschis şi de pozitiv cu Daniel Dines şi echipa sa, convenind să lucrăm în continuare împreună. Vrem să învăţăm din experienţa şi modelele de lucru ale UiPath cu sectorul public din ţări avansate tehnologic precum Singapore sau Statele Unite”, spune Marcel Ciolacu, după discuţia pe care a avut-o cu conducerea UiPath.

Ciolacu a spus că îşi doreşte să preia un model internaţional de succes în privinţa digitalizării infrastructurii informatice de stat.

„Am certitudinea că UiPath va fi unul dintre partenerii noştri de termen lung în această privinţă şi cred că este firesc ca România să se bazeze pe Daniel Dines şi tinerii săi, care au construit, cu energie, disciplină şi multă pricepere, un gigant tehnologic care valorează miliarde de dolari”, a mai spus Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici