Ciolacu, discuţii cu o delegaţie Deutsche Bank despre proiecte prioritare pentru România

Premierul Marcel Ciolacu a avut, marţi, discuţii cu o delegaţie Deutsche Bank, condusă de directorul Joerg Bongartz, despre proiectele prioritare pentru România, între care soluţii verzi şi stocarea energiei, dar şi în domeniul digital.

627 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, discuţii cu o delegaţie Deutsche Bank despre proiecte prioritare pentru România

Premierul Marcel Ciolacu a spus că a discutat cu delegaţia Deutsche Bank AG, condusă de directorul Joerg Bongartz, despre proiectele prioritare pentru România.

„Vrem să atragem investiţii în sectorul energetic, cu accent asupra soluţiilor verzi şi stocarea de energie, în domeniul digital şi în cel al infrastructurii”, a spus Ciolacu.

Potrivit premierului, Germania este principalul partener comercial al României şi un aliat solid în plan european.

În plus, relaţia specială cu cancelarul german Olaf Scholz „este un argument în plus pentru colaborarea noastră excepţională şi o garanţie pentru mai multe proiecte de investiţii în beneficiul cetăţenilor noştri”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici