Citroen DS4, lansat în România cu preţuri de la 19.890 euro cu TVA

Importatorul mărcii franceze Citroen a lansat în România noul model DS4, disponibil la dealeri cu preţuri cuprinse între 19.890 euro şi 27.240 cu TVA inclus, în funcţie de nivelul de echipare, potrivit site-ului distribuitorului auto.

409 afișări
Imaginea articolului Citroen DS4, lansat în România cu preţuri de la 19.890 euro cu TVA

Citroen DS4, lansat în România cu preţuri de la 19.890 euro cu TVA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul model este disponibil cu cinci versiuni de motorizări, trei pe benzină şi două diesel.

Citroen DS4 accelerază la suta de kilometri în 12,4 secunde si poate atinge o viteză maximă de 190 de kilometri pe oră. Consumul mixt al automobilului porneşte de la 4,4 litri la suta de kilometri, iar emisiile de dioxid de carbon sunt cuprinse între 114 şi 122 de grame pe kilometru.

Vehiculul este echipat în standard cu şase airbag-uri, sisteme dedicate contolului frânării şi menţinerii vehiculului pe traiectorie şi sistem de control al tracţiunii.

În primele cinci luni ale anului, în România au fost înmatriculate 241 automobile Citroen, cu aproape 29% mai puţine faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici