Cîţu: Atacul instituţiilor împotriva sectorului privat trebuie să se oprească. Este inadmisibil

Desantul instituţiilor statului împotriva companiilor private trebuie să se oprească, spune, luni, preşedintele PNL, Florin Cîţu: „Dacă există un singur caz de abuz al funcţionarilor împotriva sectorului privat, şefii acestor instituţii vor trebui să plece acasă”.

972 afișări
Imaginea articolului Cîţu: Atacul instituţiilor împotriva sectorului privat trebuie să se oprească. Este inadmisibil

„Am văzut săptămâna trecută un desant al instituţiilor statului împotriva companiilor private, pentru că, aşa cum spuneau cei care au făcut acel desant, preţurile au crescut nejustificat. Ceea ce am văzut atunci sper să se oprească, pentru că acest atac împotriva mediului privat nu face bine în acest moment. Avem nevoie de un sector privat care să performeze, un sector privat puternic, nu care să fie hăiţuit”, spune Florin Cîţu.

El afirmă că au fost „tot felul de declaraţii bombastice la televizor din partea unor şefi ai instituţiilor statului, care se duc ei, deşi nu au atribuţii în dinamica preţurilor, şi spuneau că vor veni şi vor face şi vor drege, apoi au dat amenzi pe altceva”.

„Aşa ceva nu admit. Este inadmisibil. Dacă există un singur caz de abuz al funcţionarilor împotriva sectorului privat, şefii acestor instituţii vor trebui să plece acasă”, adaugă liderul liberal.

În urma creşterii preţurilor la carburanţi, mai multe instituţii au efectuat controale la benzinării, iar Guvernul a anunţat aplicarea unor amenzi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici