Ciucă anunţă înfiinţarea Agenţiei române pentru Investiţii Străine şi Promovarea Exporturilor

Se va înfiinţa Agenţia română pentru Investiţii Străine şi Promovarea Exporturilor, anunţă premierul Nicolae Ciucă. Proiectul prevede promovarea exporturilor româneşti.

538 afișări
Imaginea articolului Ciucă anunţă înfiinţarea Agenţiei române pentru  Investiţii Străine şi Promovarea Exporturilor

Ciucă anunţă înfiinţarea Agenţiei române pentru Investiţii Străine şi Promovarea Exporturilor

Ciucă a anunţat că în şedinţa de Guvern de vineri este pe agendă o decizie „cât se poate de importantă, pe care o aşteaptă de mult timp mediul de afaceri”.

„La întâlnirea pe care am avut-o cu oamenii de afaceri din Belgia şi din România prezenţi în Belgia s-a discutat acest subiect, al deschiderii pe care Guvernul o manifestă faţă de mediul de afaceri şi investitori. Aşteptările pe care aceştia le au de la noi sunt să continuăm să fundamentăm tot ceea ce înseamnă măsurile economice şi fiscale pentru a facilita investiţiile în România - precum şi organizarea structurală astfel încât să putem să avem un proiect care poate să asigure coordonarea şi comunicarea cu mediul de afaceri”, a afirmat Ciucă.

Proiectul se va numi Agenţia română pentru Investiţii Străine şi Promovarea Exporturilor: „este o structură pe care va trebui să o încadrăm cu resursa umană competentă. Este o structură căreia trebuie să îi asigurăm un cadru procedural de funcţionare, astfel încât să fie cât se poate de deschisă, de eficientă în ceea ce înseamnă promovarea exporturilor româneşti şi facilitarea investiţiilor străine în ţara noastră”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici