Clienţii restaurantelor din Grecia vor putea pleca fără să plătească dacă nu primesc bon fiscal. Credeţi că este o idee bună şi pentru România?

Clienţii barurilor, restaurantelor, cafenelelor şi ai altor retaileri de bunuri şi servicii din Grecia vor avea dreptul să plece fără să plătească dacă nu primesc bon fiscal, potrivit unei reglementări care urmează să fie prezentate de Ministerul Dezvoltării.

1832 afișări
Imaginea articolului Clienţii restaurantelor din Grecia vor putea pleca fără să plătească dacă nu primesc bon fiscal. Credeţi că este o idee bună şi pentru România?

Clienţii restaurantelor din Grecia vor putea pleca fără să plătească dacă nu primesc bon fiscal. Credeţi că este o idee bună şi pentru România? (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Această măsură, fără precedent, vizează reducerea evaziunii fiscale şi ar putea fi aplicată de săptămâna viitoare, scrie cotidianul elen Kathimerini.

Restaurantele, cafenelele şi alte afaceri din aceeaşi categorie vor fi nevoite să informeze în meniu clienţii cu privire la acest drept.

La furnizorii de produse industriale, preţurile vor fi afişate cu şi fără TVA, inclusiv pe bon. Restaurantele vor fi nevoite, de asemenea, să prezinte preţurile cu şi fără taxă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici