Clienţii Romtelecom vor utiliza platforma Google

Clienţii Romtelecom vor utiliza, începând cu luna septembrie, platforma Google pentru conturile de poştă electronică ClickNet, ca urmare a unui parteneriat încheiat între operatorul român de telecomunicaţii şi compania americană.

64 afișări
Imaginea articolului Clienţii Romtelecom vor utiliza platforma Google

Clienţii Romtelecom vor utiliza platforma Google (Imagine: Mediafax/AFP)

"Astfel, utilizatorii de e-mail ai Romtelecom prin serviciul Clicknet vor beneficia de toate avantajele oferite de platforma Google Apps, cum ar fi capacitatea de stocare a căsuţei poştale (inbox) de peste 7.000 MB, ataşamente cu mărime de până la 20 Mb, acces mobil facil, interfaţă intuitivă în limba română şi filtre spam recunoscute internaţional", se arată într-un comunicat al Romtelecom remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

Accesul mobil este posibil printr-o aplicaţie software (client Java) ce poate fi descărcată gratuit de la adresa m.google.com/a, sau printr-un browser web pentru telefonul mobil, se precizează în comunicat.

Utilizatorii de e-mail Clicknet vor avea automat acces la alte aplicaţii Google, pe lângă e-mail, cum ar fi mesagerie instantă integrată, calendar cu notificare gratuită prin mesaje text (SMS) şi aplicaţii online ce includ procesare word, prezentări şi tabele.

Clicknet este serviciul de acces broadband la Internet al Romtelecom, disponibil pe piaţă de trei ani, care, în luna iunie a acestui an, a depăşit pragul de 500.000 de clienţi, menţinând o rată de creştere similară cu cea a anului 2007.

Serviciul se bazează pe tehnologia ADSL.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixă, cu 2.994.265 linii în exploatare la finele lunii iunie.

Google este operatorul celui mai puternic motor de căutare online la nivel global.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici