Clienţii Vodafone pot accesa gratuit serviciul de Internet în staţiile de metrou

Clienţii Vodafone care au activată o opţiune de Internet pot, începând de miercuri, să acceseze gratuit aceste servicii în staţiile de metrou, prin telefon, laptop sau tabletă, a anunţat operatorul de telecomunicaţii mobile.

371 afișări
Imaginea articolului Clienţii Vodafone pot accesa gratuit serviciul de Internet în staţiile de metrou

Clienţii Vodafone pot accesa gratuit serviciul de Internet în staţiile de metrou (Imagine: Shutterstock)

"Serviciile gratuite puse la dispoziţie de Vodafone se bazează pe o soluţie 3G/HSDPA care permite utilizatorilor accesul (...) la Internetul mobil. Trecerea la o sesiune gratuită de browsing se face automat, fără a necesita modificarea setărilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, în apropierea ieşirii din staţiile de metrou", se arată într-un comunicat al Vodafone România remis MEDIAFAX.

Reţeaua Vodafone România acoperă 90% din populaţia ţării cu servicii de Intenet mobil de mare viteză, respectiv peste 12.000 de localităţi, permiţând viteze de descărcare a datelor de până la 21,6 Mbps.

Vodafone România este divizie a grupului Vodafone Group (Marea Britanie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici