Clienţii Vodafone pot accesa în roaming Internetul pentru 2 euro/MB

Vodafone România va lansa, la 1 septembrie, un serviciu care va permite utilizatorilor să acceseze în roaming Internetul de pe telefonul mobil la un tarif de 2 euro/MB, valabil numai pentru ţările din Europa, a anunţat, vineri, al doilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală.

34 afișări
Imaginea articolului Clienţii Vodafone pot accesa în roaming Internetul pentru 2 euro/MB

Clienţii Vodafone pot accesa în roaming Internetul pentru 2 euro/MB (Imagine: Mediafax/AFP)

Taxa de conectare la Internet în roaming pentru ţările europene acoperite de noul serviciu, denumit Passport Date Mobile, se ridică la 0,893 euro (TVA inclus), iar pentru celelalte state - 2,142 euro (TVA inclus), se arată într-un comunicat al Vodafone România remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Opţiunea Vodafone Passport pentru serviciile de date mobile este disponibilă în 32 de ţări.

În restul teritoriilor, clienţii vor beneficia de tarifele standard de roaming de date, care sunt de 6 euro/MB (tarif fără TVA), cu operatorii preferaţi, respectiv de 8 euro/MB (tarif fără TVA) cu ceilalţi operatori.

Passport Date Mobile se adresează abonaţilor Vodafone sau utilizatorilor cartelei Vodafone care au cel puţin o extraopţiune de Internet pe Mobil (Vodafone Live) sau de Mobile Internet şi se aplica pentru traficul de date din roaming făcut pe punctele de acces de Internet şi Vodafone Live.

Vodafone România este parte a grupului britanic de telecomunicaţii mobile Vodafone.

La finele lunii iunie, operatorul avea 9,256 milioane de clienţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici