CNAIR a ales firmele care vor proiecta drumurile expres Paşcani-Suceava şi Suceava-Siret

  • CNAIR a desemnat câştigătorul licitaţiilor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate şi ale proiectelor tehnice necesare construcţiei drumurilor expres Paşcani – Suceava şi Suceava - Siret
  • Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea Search Corporation SRL - Egis International SAS - Egis Romania SA
  • Preţul de 11,7 milioane de lei fără TVA.
1876 afișări
Imaginea articolului CNAIR a ales firmele care vor proiecta drumurile expres Paşcani-Suceava şi Suceava-Siret

CNAIR a ales firmele care vor proiecta drumurile expres Paşcani-Suceava şi Suceava-Siret

CNAIR a desemnat câştigătorul licitaţiilor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate şi ale proiectelor tehnice necesare construcţiei drumurilor expres Paşcani – Suceava şi Suceava - Siret, anunţă compania, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, joi, CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic de execuţie pentru drum expres Paşcani-Suceava”.

Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea Search Corporation SRL - Egis International SAS - Egis Romania SA, cu preţul de 11,7 milioane de lei fără TVA.

„Durata contractului este de 24 luni, din care: 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuţie, 4 luni pentru servicii de asistenţă tehnică în pregătirea procedurilor de achiziţie a contractului de lucrări şi în obţinerea finanţării europene”, conform companiei.

Lungimea estimată a traseului este de 61 de kilometri.

Tot joi, au fost transmise şi adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic de execuţie pentru drum expres Suceava- Siret”.

Ofertantul desemnat câştigător este aceaaşi asociere ca şi în cazul drumului expres Paşcani-Suceava, iar preţul este de 10 milioane de lei fără TVA.

„Durata contractului este de 24 luni, din care: 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuţie, 4 luni pentru servicii de asistenţă tehnică în pregătirea procedurilor de achiziţie a contractului de lucrări şi în obţinerea finanţării europene”, arată sursa citată.

Lungimea estimată a traseului este de 41 de kilometri.

Semnarea contractelor de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii si respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cnair,
drum expres,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici