Concedieri la Yahoo - surse

Yahoo! va anunţa, miercuri, 1.500 de angajaţi, reprezentând circa 10% din personalul companiei, că îşi vor pierde locurile de muncă, potrivit unei surse apropiate situaţiei.

25 afișări
Imaginea articolului Concedieri la Yahoo - surse

Concedieri la Yahoo - surse

Concedierile vor afecta, în principal, salariaţii din resurse umane şi finanţe.

În octombrie, directorul financiar al companiei, Blake Jorgensen, a anunţat că Yahoo! este pregătită să reducă numărul de locuri de muncă şi alte costuri în 2009, dacă situaţia economică se deteriorează în continuare.

Yahoo! îşi va reduce personalul în ţări unde costurile pentru forţa de muncă sunt ridicate şi va derula campanii agresive de angajări pe pieţe cu aşteptări financiare mai reduse în rândul angajaţilor, precum Europa de Est, India şi Asia de Sud-Est, a anunţat, atunci, compania.

Directorul general al Yahoo!, Jerry Yang, a anunţat, în noiembrie, că va părăsi compania, din cauza criticilor severe din partea acţionarilor privind modelul său de conducere. Yang va fi schimbat imediat ce va fi numit un nou director general.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici