Concedieri masive la Vodafone, în Marea Britanie - surse

Grupul britanic Vodafone intenţionează să concedieze câteva sute de angajaţi din Marea Britanie pentru a reduce costurile şi a conserva profitul în perioada crizei economice, potrivit unor surse apropiate discuţiilor, citate de Bloomberg.

33 afișări
Imaginea articolului Concedieri masive la Vodafone, în Marea Britanie - surse

Vodafone va concedia sute de angajaţi din Marea Britanie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Ţinând cont de situaţia economiei mondiale, directorul general al Vodafone, Vittorio Colao, face presiuni pentru creşterea profitabilităţii operaţiunilor.

Colau a spus, pe 3 februarie, că Vodafone face progrese în eforturile de a reduce cheltuielile cu un miliard de lire până în martie 2011.

Potrivit raportului financiar publicat la începutul lunii februarie, veniturile grupului au urcat cu 14,3% în trimestrul octombrie-decembrie, la 10,7 miliarde lire sterline .

Vodafone este prezent şi pe piaţa românească, unde ocupă poziţia a doua după numărul de clienţi, potrivit datelor furnizate de companiile de profil.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicaţii la nivel global, cu 289 milioane de clienţi în 27 de ţări.

Citeşte şi:

Marea Britanie a intrat oficial în recesiune

Royal Bank of Scotland va concedia 2.300 de angajaţi

Londra a "concediat discret" 200 de muncitori români

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici