Conducerea ASF ar putea fi numită mâine. Astăzi are loc şedinţa Birourilor Permanente Reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

  • Conducerea ASF urmează ar urma să fie numită mâine, 12 decembrie.
  • În ceea ce priveşte opţiunile vehiculate pentru cele patru poziţii cheie din cadrul ASF, lucrurile încă sunt neclare.
193 afișări
Imaginea articolului Conducerea ASF ar putea fi numită mâine. Astăzi are loc şedinţa Birourilor Permanente Reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Conducerea ASF urmează ar urma să fie numită mâine, 12 decembrie, după ce până inclusiv astăzi, toate indiciile păreau că duc procesul de numire spre luna februarie a anului viitor. Conform informaţiilor publicate pe site-ul Senatului, la ora 15:45 are loc şedinţa Birourilor Permanente Reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor. ZF a anunţat, conform unor surse, încă de vineri că procesul de numire a conducerii ASF va avea loc luni sau marţi, 11-12 decembrie.

În ceea ce priveşte opţiunile vehiculate pentru cele patru poziţii cheie din cadrul ASF, respectiv funcţia de preşedinte şi cele trei poziţii de vicepreşedinte a sectoarelor supravegheate de ASF, piaţa de capital, pensii private şi asigurări, au apărut câteva modificări, dar pe zona asigurărilor lucrurile încă sunt neclare. Astfel, pentru funcţia de preşedinte al ASF numele lui Alexandru Petrescu ar fi cel care s-ar fi stabilit,

La preşedinte ar fi vorba despre Alexandru Petrescu, actual preşedinte al ANRM, fost şef al Poştei Române, care este bătut în cuie. La piaţa de capital ar fi vorba despre Gabriela Horga, pe zona de pensii private Dan Armeanu cel mai probabil ar avea locul asigurat, dar în schimb la asigurări nu este încă clar pentru că USR urmăreşte zona asigurărilor. Pe poziţia de prim-vicepreşedinte ar fi vorba  despre cineva de la PNL din Buzău. În final, PSD ar avea preşedintele şi un vicepreşedinte, PNL ar avea prim-vicepreşedintele şi un vicepreşedinte, iar USR ar avea un vicepreşedinte, au spus anterior surse din piaţă pentru ZF. Unele voci din piaţă au spus pentru ZF că Anca Dragu ar fi una din opţiunile care se vor pune pe masă în momentul nimirilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici