Consiliul Concurenţei a aprobat preluarea Crucea Wind Farm de către Hidroelectrica

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale Hidroelectrica S.A. a preluat companiile Crucea Wind Farm S.A. şi Steag Energie Romania S.R.L..

1934 afișări
Imaginea articolului Consiliul Concurenţei a aprobat preluarea Crucea Wind Farm de către Hidroelectrica

Sursa foto: Mediafaxfoto

Hidroelectrica S.A. este unul din principalii producători şi furnizori de energie din România, cât şi furnizor de servicii tehnologice de sistem.

Activitatea principală a Crucea Wind Farm S.A. este producţia şi comercializarea energiei electrice în România, prin intermediul Centralei Electrice Eoliene Crucea Nord, cu o putere instalată de 108 MW, în timp ce Steag Energie Romania S.R.L. prestează servicii tehnice de inginerie şi de monitorizare a serviciilor prestate de diverşi furnizori pentru Crucea Wind Farm S.A.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici