Continental România vrea să angajeze peste 1000 de persoane în acest an

Continental România şi-a propus să angajeze peste 1000 de persoane în acest an, după ce a extins echipa cu 1.500 de angajaţi anul trecut.

2540 afișări
Imaginea articolului Continental România vrea să angajeze peste 1000 de persoane în acest an

Continental România vrea să angajeze peste 1000 de persoane în acest an (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

"În acest an avem poziţii deschise atât pentru muncitori, cât şi pentru absolvenţii de facultate şi inginerii cu experienţă în domeniul automotive şi software, pe care vrem să îi angajăm în centrele de cercetare şi dezvoltare şi în fabricile din ţară. Vom continua să primim în echipă proaspeţi absolvenţi de şcoală profesională pe care îi angajăm în unităţile de producţie. În condiţiile în care piaţa se dezvoltă în aceeaşi direcţie, ne aşteptăm să creştem cu peste 1.000 de persoane şi în acest an", a declarat Anica Stoica, directorul de personal în cadrul Continental România.

Compania are 16.500 de angajaţi. În cele şapte unităţi de producţie din România, Continental produce anvelope, curele de transmisie, sisteme de ventilaţie, ţevi de aer condiţionat şi furtunuri pentru turbocompresoare.

Grupul german a realizat anul trecut investiţii de 130 mil. euro pe piaţa locală, pentru a dezvolta sisteme pentru maşinile autonome ale viitorului.

"Am investit anul trecut peste 130 de milioane de euro în activităţile noastre din România. Această sumă a fost cheltuită pe tehnologie de vârf, pe clădiri noi şi software. Aproape 5.000 de ingineri dezvoltă produse şi software pentru mobilitatea viitorului. Echipa noastră de ingineri lucrează la dezvoltarea conceptului de condus autonom, aplicaţii pentru maşini interconectate şi eficientizarea consumului de combustibil", a spus Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici