Cum a reuşit o femeie să ajungă de la 0 la 13 mil. lei în trei ani cu un business simplu, dar foarte profitabil

ADC Blackfire Entertainment România este partener al gigantului Disney, astfel că distribuie licenţe precum Minnie, Mickey şi piloţii de curse, Frozen, Sofia, Disney Princesses, Star Wars către state din centrul şi estul Europei

4527 afișări
Imaginea articolului Cum a reuşit o femeie să ajungă de la 0 la 13 mil. lei în trei ani cu un business simplu, dar foarte profitabil

Cum a reuşit o femeie să ajungă la o avere de 13 milioane în trei ani cu un business simplu, dar foarte profitabil (Imagine: Business Magazin)

Firma ADC Blackfire Entertainment România, specializată în distribuţia de jucării, a raportat anul trecut afaceri de peste 13,2 milioane de lei, în creştere cu 20% faţă fe 2015, la trei ani de la intrarea pe piaţa românească, iar printre cei mai mari colaboratori se numără retailerii online Emag şi Elefant, potrivit Business Magazin.

„O realizare importantă în 2016 este că am dezvoltat portofoliul de produse, adăugând branduri noi şi multi producători noi, dar ne-am şi extins pe categorii noi - jocuri de societate şi articole sportive“, a spus pentru ZF Loredana Dobraniş, CEO al ADC Blackfire Entertainment România.

Compania care operează în România este în parteneriat cu firma ADC Blackfire Entertainment, cu sediul în Cehia, care mai este prezentă şi pe piaţa din Germania şi distribuie jucă­rii către majoritatea statelor europene. 

Citeşte continuarea pe Business Magazin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici