Cum arată cel mai mare magazin H&M din lume - FOTO

H&M (Hennes & Maurtiz) a deschis cel mai mare magazin din lume al reţelei, acesta fiind al treilea magazin care depăşeşte recordul de spaţiu în 3 ani.

2631 afișări
Imaginea articolului Cum arată cel mai mare magazin H&M din lume - FOTO

Cum arată cel mai mare magazin H&M din lume (Imagine: Hepta)

Magazinul deschis de H&M în Herald Square din New York are o suprafaţă de 5.850 de metri pătraţi, scrie Wall Street Journal.

Magazinul este urmat în topul celor mai mari spaţii ale reţelei de cel de pe Fifth Avenue (5.295 de metri pătraţi, deschis anul trecut) şi de cel din Times Square (acesta a fost cel mai mare magazin H&M la deschidere, în 2012).

Magazinul din Herald Square este unul dintre cele 400 pe care compania intenţionează să le deschidă în acest an, majoritatea fiind în Statele Unite şi China.

Compania a fost fondată în Suedia în 1947 şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are 3.511 magazine pe circa 50 de pieţe, inclusiv unităţi deschise în sistem de franciză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici