Cum arată şi cât costă cele mai scumpe apartamente noi scoase la vânzare în Bucureşti

3.990.000 de euro este preţul, bineînţeles negociabil, al celui mai scump apartament nou, scos la vânzare recent în Capitală, potrivit unei monitorizări făcute pe principalele site-uri de anunţuri imobiliare: www.imobiliare.ro, www.imopedia.ro, www.magazinuldecase.ro, dar şi pe www.titirez.ro. Apartamentul are opt camere şi opt băi, va fi gata în circa o lună de zile şi este situat în zona Herăstrău!

237 afișări
Imaginea articolului Cum arată şi cât costă cele mai scumpe apartamente noi scoase la vânzare în Bucureşti

Cum arată şi cât costă cele mai scumpe apartamente noi scoase la vânzare în Bucureşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Are "cameră de serviciu", bucătărie, saună, sală de fitness, opt aparate de AC - DAKIN, încălzirea prin pardoseală REHAU, bucătării BOFFI, electrocasnice MIELE şi GAGGENAU, parchet de stejar de 3 cm BEMBE Germania, electronice BANG & OLUFSEN, jacuzzi, solar, uşi de acces cu amprentă şi alarmă, dar şi patru locuri de parcare în subteran.

Şi să nu uităm: are 568 de meri pătraţi!

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe apartamente noi scoase la vânzare în Bucureşti pe www.incont.ro.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici