Cum îşi împart veniturile un antreprenor, un manager şi un avocat

  • Cheltuielile lunare ale unui antreprenor, manager sau avocat variază între 1.000 şi 2.500 de euro
  • Pe hobby-uri unii cheltuie 15% din venit, alţii chiar şi 30%
  • Dragoş, Andreea şi Cosmin economisesc bani pentru siguranţă şi stabilitate pe viitor
776 afișări
Sigur te-ai întrebat vreodată cum îşi împart alţii veniturile, astfel încât să le ajungă şi pentru distracţie, dar şi pentru cheltuielile lunare. Dragoş, Andreea şi Cosmin lucrează în domenii diferite, dar toţi ştiu să-şi organizeze veniturile ca să iasă pe plus.
 
Se distrează, dar şi economisesc în acelaşi timp. Ei plătesc lunar între 1.000 şi 2.500 de euro pe cheltuielile ce ţin de casă şi bunuri personale. 
  • 30% din veniturile unui avocat merg pe distracţie
  • 1.200 de euro sunt cheltuielile lunare ale unui antreprenor
  • Un manager din IT pune deoparte 30- 40% din salariu
”În proporţie de 30% din venituri îmi aloc către distracţii; o întâlnire cu prietenii, o ieşire în club, o plecare la mare. Încerc să pun deoparte pentru a sari cu paraşuta. În ceea ce priveşte pensia, bineînţeles că aceasta nu reprezintă o prioritate”, a declarat Dragoş Palade, avocat.
 
”Sunt antreprenor de vreo 16 ani, iar veniturile mele vin în principal din activitatea desfăşurată în cadrul companiei pe care o conduc. Estimez că undeva la 10-15% din venituri se duc către hobby-uri. Nu strâng bani pentru pensie, încerc să clădesc o activitate generatoare de venit care să mă susţină şi în perioada în care nu voi putea munci. Targetul pe care mi-l propun este undeva la 20-25% din veniturile personale să ajungă în economii”, a declarat Cosmin Drăgoi, antreprenor.
 
”Păstrez întotdeauna un buget pentru hobby-urile pe care eu le am. Investesc, de asemenea, lunar în achiziţia unor colecţii de cărţi, în activităţi cultural-artistice, eu ştiu, bilete la teatru, festivaluri, concerte. Încerc să pun de o parte chiar şi 30-40% din salariu în fiecare lună. Achiziţia unei case sau de ce nu, dacă voi avea inspiraţia respectivă, investirea banilor economisiţi într-un business”, a declarat Andreea Codiţă, project manager în IT.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici