Cum poţi avea o reducere la Casco de 25%. Care sunt criteriile asigurătorilor

Proprietarii de maşini care vor să îşi cumpere Casco în această perioadă au şanse să obţină reduceri de până la 25%. Condiţiile pentru ca şoferii să obţină discountul sunt legate, printre altele, de "prudenţa şi responsabilitatea" în trafic, modelul maşinii, vârsta şoferului, dar şi de dotarea cu anvelope de iarnă.

33 afișări
Imaginea articolului Cum poţi avea o reducere la Casco de 25%. Care sunt criteriile asigurătorilor

Cum poţi avea o reducere la Casco de 25%. Care sunt criteriile asigurătorilor (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Confruntate cu reduceri de două cifre ale vânzărilor de poliţe Casco, mai ales în prima parte a anului, companiile de asigurări încearcă să atragă noi clienţi pe acest segment auto. "Companiile de asigurări oferă reduceri la poliţele Casco diferenţiate pe anumite caracteristici ale autovehiculului, pe vârsta şoferului, ţinând cont şi de daunalitatea înregistrată.

De exemplu, dacă la modelul Touareg rata daunalităţii este mică, de 1%, atunci compania poate decide să ofere o cotă redusă la Casco", a explicat pentru gândul Bogdan Andriescu, preşedintele Uniunii Naţionale a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări (UNSICAR). El a adăugat că, în plus, la iarnă, de exemplu, dacă proprietarul îşi dotează maşina cu cauciucuri de iarnă, firma de asigurări poate hotărî să îi acorde acestuia o reducere la Casco.

Citeşte mai multe despre reducerea la poliţele Casco pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici