Cum poţi dezvolta un magazin online cu maximum 100 de lei pe lună

Asesoft Net, companie care oferă soluţii web pentru mediul de afaceri şi care gestionează comparatorul de preţuri shopmania.ro, a lansat platforma ShopMania Biz, care permite crearea de magazine online, cu care speră să atragă până la sfârşitul anului 2.000 de noi retaileri. În prezent, 3.000 de magazine folosesc această platformă.

45 afișări
Imaginea articolului Cum poţi dezvolta un magazin online cu maximum 100 de lei pe lună

Cum poţi dezvolta un magazin online cu maximum 100 de lei pe lună (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aproape oricine îşi poate crea un magazin online: cei care au construit un business offline şi vor o extindere, cei care au deja un magazin online şi au planificat dezvoltarea unei noi platforme de vânzare sau, pur şi simplu, cei care fac acum primii paşi în direcţia comerţului online", a declarat Arthur Rădulescu, director general al Asesoft Net.

Potrivit modelului de business al ShopMania Biz, cei care doresc să-şi creeze un magazin online pot alege unul dintre cele trei pachete puse la dispoziţie de site, unul gratis şi două contra cost. Acestea din urmă presupun abonamente lunare de 72 de lei, respectiv de 108 lei.

Citeşte mai multe despre crearea unui magazin online cu 100 lei lunar pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici