Cum poţi să îţi deschizi o afacere în 2 paşi. GHID privind autorizarea funcţionării unui business

Ghidul privind autorizarea funcţionării unui business este foarte util atât antreprenorilor începători dar şi celor care doresc să îşi schimbe profilul de activitate.

2748 afișări
Imaginea articolului Cum poţi să îţi deschizi o afacere în 2 paşi. GHID privind autorizarea funcţionării unui business

Cum poţi să îţi deschizi o afacere în 2 paşi. GHID privind autorizarea funcţionării unui business

VEZI MAI JOS GHIDUL

Ghidul privind autorizarea funcţionării unui business se axează pe două etape care urmăresc obţinerea avizelor necesare atât amenajării spaţiului, cât şi funcţionării propriu-zise a business-ului.

”Întreaga procedură privind autorizarea funcţionării unui business poate fi privită din prisma a două etape disticte şi anume:

A. O primă etapă care constă în obţinerea avizelor/autorizaţilor prealabile începerii propriu-zise a activităţii, necesare în stadiul construcţiei/amenajării spaţiului în care se intenţionează a se derula business-ul respectiv

B. O a doua etapă ce constă în obţinerea avizelor/autorizaţilor necesare funcţionării propriu-zise a business-lui ce se intenţionează a se derula”, se precizează în paginile ghidului.

Ghidul este foarte util atât antreprenorilor începători dar şi celor care doresc să îşi schimbe profilul de activitate, iar lecturarea acestuia oferă atât posibilitatea conturării unei imagini de ansamblu asupra întregului proces privind autorizarea funcţionării unui business, cât şi anumite detalii cu privire la această procedură.

Iniţiatorul acestui ghid, destinat tinerilor antreprenori, este Szfarli Zoltan, consilier în cadrul Primăriei municipiului Mediaş. 

Acest ghid conţine informaţii cu caracter public şi nu substituie sub nicio formă prerogativele altor instituţii cu competenţe în domeniu şi totodată specificăm în mod expres faptul că informaţia cuprinsă în acesta nu reprezintă activitate de consultanţă juridică.

De asemenea, datorită deselor schimbări legislative, este posibil ca în decursul unei perioade de timp de la redactarea acestuia, unele informaţii să nu mai fie de actualitate, astfel încât este recomandat oricărei persoane care se informează din această lucrare, să verifice ulterior în ce măsură informaţiile respective şi-au păstrat autenticitatea în timp. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici