Cumpărături în rate la Praktiker, prin credit de la GE Money

Clienţii Praktiker România îşi pot achiziţiona, începând din luna septembrie, produse cu plata în rate, pe maxim cinci ani, în urma contractării unui împrumut în magazin de până la 50.000 de lei prin intermediul Ralfi IFN, companie care acordă credite de consum sub brandul GE Money.

1877 afișări
Imaginea articolului Cumpărături în rate la Praktiker, prin credit de la GE Money

Cumpărături în rate la Praktiker, prin credit de la GE Money (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Creditul poate fi contractat pe un termen cuprins între un an şi cinci ani, dobânda anuală efectivă (DAE) pornind de la 37,12%, a anunţat, marţi, GE Money, divizia de servicii financiare de retail a concernului american General Electric în România.

Pentru un împrumut de 2.500 de lei necesar achiziţionării de produse din magazinele Praktiker, pe o perioadă de cinci ani, rata lunară este de 83,7 lei, iar suma totală de rambursat ajunge la 5.049 de lei.

GE Money a acordat, în primele nouă luni, credite în magazin în valoare de 28 milioane de dolari.

Ralfi are 420 de angajaţi şi furnizează credite de consum în 800 de magazine ale peste celor 400 de retaileri parteneri.

Compania a fost preluată de către GE Money în septembrie 2006, alături de firma de leasing Motoractive şi societatea de credite ipotecare Domenia Credit, în urma unei tranzacţii în valoare totală de 140 milioane de euro.

Începând din vara anului trecut, cele trei companii activează sub brandul GE Money, fiind însă entităţi separate din punct de vedere juridic.

Praktiker România are 26 de magazine la nivel naţional, prin care furnizează peste 40.000 de articole pentru casă şi grădină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici