Cumperi total inteligent: Primul magazin din România unde plăteşti fără să mai treci pe la casierie

  • Teodor Hoaghea a investit 40.000 de euro în primul magazin complet inteligent din România
  • Magazinul nu are casier
  • Îţi instalezi o aplicaţie şi rafturile vor şti ce produse ai luat
9079 afișări
Imaginea articolului Cumperi total inteligent: Primul magazin din România unde plăteşti fără să mai treci pe la casierie

FOTO: Facebook Grab&Go Romania

Plictisit să-şi piardă timpul în cozi la supermarketuri, Teodor Hoaghea, un IT-ist din Bucureşti s-a gândit să deschidă un magazin fără casier. Acesta a închiriat un spaţiu pe Calea Victoriei, iar la uşa magazinului său inteligent se opresc de obicei tineri pentru care tehnologia a devenit o rutină. Eviţi orice contact cu alţii. Odată ce îţi instalezi aplicaţia, telefonul interacţionează cu rafturile.

„Eram la coadă la un supermarket obişnuit şi am început să mă gândesc de ce nu există ca-n on-line, un mod în care să fie one click pay, să apeşi pe un buton şi să mergi mai departe. Doar îţi iei produsul de pe raft şi raftul ştie cine eşti şi ce produs ţi-ai luat. E un lucru nou pe care unii sunt mai puţin receptivi să îl încerce, dar uşor uşor, vedem că odată ce îi dau o şansă, vedem că a doua şi a treia oara e mult mai uşor să facă cumpărăturile de la noi decât de la un magazine obişnuit”, spune Teodor Hoaghea, fondator Grab&Go.

„Te chinuieşti puţin la început să îţi faci cont şi după eşti mult mai fericit că poţi să-ţi iei mult mai repede ce ai nevoie şi să pleci”, povesteşte Răzvan, unul dintre clienţi.

„Mi se pare foarte ok şi permite şi distanţarea socială. E distanţă între toate automatele, ceea ce mi se pare super ok. Suntem deja într-o lume… s-a schimbat deja paradigma. Plătim totul cu cardul, sau cu telefonul şi atunci este fix ce trebuie pentru perioadă în care trăim”, este de părere şi Geanina.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici