"Dacă Rusia câştigă în Ucraina, ţările baltice şi Polonia vor fi următoarele, apoi Londra-Washington-Paris", avertizează un finanţator britanic, CEO al Hermitage Capital Management

William Felix Browder este un finanţator şi activist politic britanic născut în SUA. El este CEO şi co-fondator al fondului de investiţii Hermitage Capital Management, consilierul de investiţii al Fondului Hermitage, care la un moment dat a fost cel mai mare investitor străin de portofoliu din Rusia.

3129 afișări
Imaginea articolului "Dacă Rusia câştigă în Ucraina, ţările baltice şi Polonia vor fi următoarele, apoi Londra-Washington-Paris", avertizează un finanţator britanic, CEO al Hermitage Capital Management

Sursa Foto - Sputnik

”După Ucraina va fi învinsă, vor urma Estonia, Lituania sau Polonia”

Browder, un finanţator britanic de origine americană, activist politic şi critic al regimului rus, este în prezent CEO al Hermitage Capital Management, consilier de investiţii al Fondului Hermitage şi  fost cel mai mare investitor străin din Rusia până în 2005, potrivit MSN

Browder a avertizat că, dacă Rusia va câştiga războiul din Ucraina, Putin va viza statele baltice şi Polonia . El a scris pentru Mail on Sunday:

"Dacă Rusia câştigă, acesta nu va fi sfârşitul aventurilor militare ale lui Putin. Sunt convins de asta. Următoarea oprire va fi Estonia, Lituania sau Polonia.
Apoi „Londra, Berlin şi Washington”. 

El a avertizat că Putin va îndrepta armele şi rachetele nucleare spre Londra, Berlin şi Washington şi va râde în timp ce politicienii şi experţii noştri vor intra în panică la televizor.

Occidentul trebuie să facă mai mult pentru a sprijini Ucraina

Bowder a subliniat că Occidentul trebuie să facă mai mult pentru a sprijini Ucraina „pentru a evita acest scenariu” . El a spus:

"Ucraina trebuie să câştige. Chiar acum, ucrainenii luptă pentru Occident.  Îţi place sau nu, sunt vârful suliţei şi ar trebui să le oferim orice ajutor. 

Până acum, le-am dat cât să nu piardă. Dar încă nu le-am dat suficient pentru a câştiga".

Bowder a cerut, de asemenea, mai multe sancţiuni economice din partea vestului, în special  pentru ţările „neutre” precum „ China, India, Turcia, naţiunile din Orientul Mijlociu şi Africa” care sunt de fapt aliate de partea Rusiei.

Este o măsură necesară pentru ca Ucraina să câştige, crede finanţatorul. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici