Dacia a început producţia de maşini cu transmisie automată

Dacia a început producţia de automobile Logan şi Sandero, echipate cu transmisie automată cu cinci trepte, pentru statele arabe din Golful Persic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, directorul general al companiei, Francois Fourmont.

240 afișări
Imaginea articolului Dacia a început producţia de maşini cu transmisie automată

Dacia a început producţia de maşini cu transmisie automată (Imagine: Mediafax Foto)

"Am început deja să producem şi să livrăm maşini pentru statele arabe. (...) Nu am decis deocamdată, sau mai precis, decizia a fost de a nu comercializa maşini cu acest tip de cutii de viteze în afara statelor din Golf (Persic - n.r.)", a spus Fourmont.

El a adăugat că pe pieţele din Golf 80-90% dintre maşinile vândute sunt echipate cu cutii de viteze automate.

"Practic nu vinzi dacă nu ai aşa ceva în ofertă. În România şi la nivelul Europei procentajul de maşini cu cutii de viteze automate este foarte mic", a explicat şeful Dacia.

Potrivit acestuia, modelele echipate cu transmisii automate, cu cinci trepte, sunt Logan şi Sandero dotate cu motorul pe benzină de 1,6 litri care dezvoltă 90 de Cai Putere (CP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici