Dacia Dokker şi Dokker Van, lansate pe piaţa românească. Cum arată noile maşini - GALERIE FOTO

Constructorul auto Automobile Dacia, parte a grupului francez Renault, a lansat marţi pe piaţa românească modelele Dokker şi Dokker Van, gama Dacia ajungând, astfel, la nouă modele lansate în opt ani.

1039 afișări
Imaginea articolului Dacia Dokker şi Dokker Van, lansate pe piaţa românească. Cum arată noile maşini - GALERIE FOTO

Dacia Dokker (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

Dacia Dokker, un combi cu 5 locuri destinat unei utilizări mixte atât în scop personal, cât şi profesional, a fost vedeta evenimentului de lansare. Noul model dispune de trei nivele de echipare - Basic, Ambiance şi Laureate.

Dacia Dokker va fi comercializată cu preţuri între 9.000 şi 13.600 de euro, inclusiv TVA. Preţurile variază între 9.000 de euro pentru Dokker Ambiance, echipat cu motorul pe benzină 1.6 MPI de 85 CP şi 13.600 de euro pentru varianta Dokker Laureate, cu motorul diesel 1.5 dCI de 90 CP.

VEZI GALERIA FOTO

Cele două modele pot fi comandate în reţeaua autorizată Dacia începând de miercuri, 19 septembrie.

Numele Dokker este derivat din cuvântul englezesc "dockworker", desemnând muncitorii care se ocupă de încărcarea şi descărcarea navelor în port.

Tot marţi, Thomas Dubruel a anunţat şi lansarea modelelor Logan 2 şi Sandero 2, care va avea loc pe 29 septembrie la Salonul Auto de la Paris.

Primele imagini cu modelele Logan 2 şi Sandero 2 necamuflate au apărut luni în publicaţia franceză L'Automobile Magazine, principala noutate pe lângă design-ul nou fiind o nouă motorizare economică, propulsorul turbo pe benzină de 0,9 litri şi 90 cai-putere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici