Dacia: Jumătate din maşinile aflate pe trenul deraiat în Austria au fost avariate; 67 au fost distruse

Automobile Dacia estimează că jumătate din cele 208 maşini încărcate pe trenul companiei franceze STVA care a deraiat în Austria au fost avariate, dintre care 67 de unităţi au fost distruse în totalitate.

177 afișări
Imaginea articolului Dacia: Jumătate din maşinile aflate pe trenul deraiat în Austria au fost avariate; 67 au fost distruse

Dacia: Jumătate din maşinile aflate pe trenul deraiat în Austria au fost avariate; 67 au fost distruse (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Reprezentanţii constructorului auto au precizat pentru MEDIAFAX că maşinile erau asigurate de compania feroviară transportatoare.

Modelele care urmau să fie livrate dealerilor din Valenton, Franţa, erau Logan, Sandero şi Duster.

Automobile Dacia a comunicat că va lua măsuri astfel încât incidentul să nu afecteze livrările către clienţii francezi.

Trenul încărcat cu 208 autoturisme Dacia a deraiat miercuri în apropierea localităţii Braz din Austria, zece din cele 16 vagoane ale garniturii de 548 de metri lungime şi 777 de tone ieşind de pe şine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici