Dacia lansează în 2009 un model SUV

Automobile Dacia va lansa anul viitor un model SUV (Sport Utility Vehicule), construit pe platforma Logan sau pe una uşor modificată, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul comercial al companiei, Jaques Daniel.

3 afișări
Imaginea articolului Dacia lansează în 2009 un model SUV

Dacia lansează în 2009 un model SUV

"Dacia va dezvolta şi va lansa un model SUV, până la sfârşitul anului 2009. Platforma Logan are tracţiune 4x4 şi 4x2, iar când vorbim despre un SUV ne putem gândi la un vehicul 4x4. De aceea, noul model Dacia va fi dezvoltat pe aceeaşi platformă Logan sau pe una uşor modificată", a afirmat reprezentantul Dacia.

Ultimul model lansat de Dacia este vehiculul utilitar Pick-Up. Dacia a anunţat, luni, că va începe preluarea comenzilor pentru noul vehicul la sfârşitul lunii februarie, iar primele livrări vor fi făcute la începutul lui aprilie, la preţuri cuprinse între 7.250 euro şi 9.300 euro cu TVA inclus.

Totodată, Dacia va începe în a doua jumătate a anului producţia unei variante restilizate a Logan Sedan, cu faruri şi stopuri schimbate, momentul lansării fiind legat de începerea comercializării noului model Dacia derivat din Renault Sandero, potrivit unor surse din industria auto.

Cu 230.000 de vehicule comercializate anul trecut, Dacia a înregistrat o creştere a vânzărilor cu 17,4% faţă de 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici