Dacia Sandero diesel poate fi comandată în România

Dacia Sandero diesel poate fi comandată în România începând de marţi, la preţuri cuprinse între 8.950 şi 11.500 de euro cu TVA inclus, iar cumpărătorii care achiziţionează modelul prin prin programul "Rabla" pot obţine reduceri de până la 3.800 de lei, a anunţat producătorul.

45 afișări
Imaginea articolului Dacia Sandero diesel poate fi comandată în România

Dacia Sandero diesel poate fi comandată în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primele livrări către clienţi vor avea loc spre sfârşitul lunii aprilie, au declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, oficialii companiei.

Sandero diesel este echipat cu un propulsor de 1,5 litri, disponibil în două variante de putere, de 70 cai putere (CP), respectiv 85 CP şi are o garanţie de trei ani, în limita a 100.000 de kilometri.

Motorul 1,5 dCi este dotat cu un sistem de injecţie directă common rail de a doua generaţie.

În versiunea de 70 CP emisiile de dioxid de carbon sunt de 130 de grame pe kilometru, iar pentru varianta de 85 CP emisiile de de dioxid de carbon sunt de 120 de grame pe kilometru.

Sandero diesel este disponibil în patru versiuni de echipare, Ambiance, Preference, Laureate şi Prestige.

Versiunea Ambiance, cu un preţ de pornire de 8.950 euro, este disponibilă în varianta de motorizare de 70 CP. Această versiune dispune, printre altele, de ABS cu AFU, airbag şofer, bare de protecţie vopsite integral în culoarea caroseriei şi pre-echipare radio, se arată într-un comunicat al Dacia.

Sandero Preference poate fi achiziţionat la un preţ de 9.650 euro pentru varianta de putere de 70 CP, respectiv de 10.100 euro în cazul versiunii mai puternice. Echipamentele suplimentare faţă de versiunea Ambiance sunt, printre altele, airbag frontal pentru pasager (cu deconectare manuală), direcţie asistată, închidere centralizată, geamuri electrice faţă şi radio CD cu panou detaşabil şi cu două difuzoare de 15 W. Opţional, sunt disponibile vopsea metalizată, proiectoare ceaţă şi airbag-uri laterale faţă.

Versiunea Laureate, mijlocul de gamă în materie de echipări, este comercializată la preţuri situate între 10.550 euro şi 11.000 euro pentru cele două tipuri de motorizări. Pentru această versiune, în plus faţă de Preference, sunt disponibile aer condiţionat, baghete laterale în culoarea caroseriei, computer de bord cu cinci funcţii şi radio CD cu panou detaşabil şi patru difuzoare de 15 W. Opţional, sunt disponibile vopsea metalizată, airbag-uri laterale faţă, geamuri electrice spate şi jante din aluminiu.

Prestige, versiunea de top a gamei, poate fi achiziţionată la un preţ de 11.050 euro pentru motorul de 70 CP şi de 11.500 euro pentru propulsorul de 85 CP. Principalele echipamente suplimentare faţă de versiunea Laureate sunt jantele din aluminiu, volanul îmbrăcat în piele, tapiţeria şi interiorul bej, geamurile electrice pentru uşile din spate şi radio CD cu MP3. Clienţii pot alege, opţional, vopsea metalizată şi airbag-uri laterale faţă.

În cadrul programului naţional de reînnoire a parcului auto, clienţii care achiziţionează Dacia Sandero cu motorizare diesel pot beneficia, pe lângă prima de casare oferită de Guvern, de reduceri de preţ de până la 3.800 de lei, potrivit companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici