Dacia Sandero, disponibilă în România cu jumătate din garanţia oferită în alte state

Dacia Sandero va fi disponibilă în România cu o garanţie de un an şi jumătate, în limita a 100.000 de kilometri, în timp ce în alte state va avea trei ani de garanţie, tot până la 100.000 de kilometri, motivul acordării unui interval mai scurt pe plan local fiind legat de costuri.

83 afișări
Imaginea articolului Dacia Sandero, disponibilă în România cu jumătate din garanţia oferită în alte state

Dacia Sandero, disponibilă în România cu jumătate din garanţia oferită în alte state

"Dacia Sandero va avea aceleaşi condiţii de garanţie ca Logan Sedan, din motive care ţin de costuri. Pe alte pieţe, Sandero va fi mai scump decât în România, dar va avea şi o garanţie mai mare. Pentru România am decis să-i acordăm posibilitatea clientului de a opta pentru garanţie extinsă, contra cost, în condiţiile în care mulţi posesori nu doresc trei ani de garanţie", a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, directorul comercial al Dacia, Renault şi Nissan, Jacques Daniel.

Un automobil Dacia Logan Sedan are un an şi jumătate garanţie, în limita a 100.000 de kilometri. Extinderea garanţiei costă 698 lei (circa 200 de euro) în cazul modelului amintit. Pentru Sandero, oficialul Dacia nu a precizat costurile programului de garanţie extinsă.

Pe site-ul internaţional al Dacia Sandero se arată că în statele Italia, Franţa, Belgia, Croaţia, Cehia, Ungaria, Luxemburg, Polonia, Slovacia, Spania şi Elveţia modelul va avea trei ani de garanţie în limita a 100.000 de kilometri.

În Slovenia garanţia va fi de tot de trei ani, dar în limita a 150.000 de kilometri, în timp ce în Algeria nu este specificată perioada garanţiei, iar în Turcia modelul va avea doi ani de garanţie, fără să fie precizat numărul de kilometri.

"Garanţia oferită în diverse ţări este mai mult un element de marketing. În România Dacia este foarte cunoscută şi nu are nevoie de promovare agresivă, însă în alte state oamenii nici nu au auzit de Dacia şi atunci trebuie să venim cu elemente care să ofere certitudinea unui produs de calitate", a explicat Jacques Daniel.

Dacia va lansa oficial pe piaţa românească modelul Sandero în luna iunie, automobilul fiind prezentat pentru prima dată la salonul auto de la Geneva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici