Daimler a angajat 500 de persoane la Sebeş şi începe producţia la noua fabrică de cutii de viteze

Grupul german Daimler va inaugura oficial în aprilie, la Sebeş, producţia de cutii de viteze de ultimă generaţie pentru automobilele Mercedez-Benz, proiectul de 300 de milioane de euro implicând angajarea a peste 500 de persoane la fabrica din judeţul Alba.

1459 afișări
Imaginea articolului Daimler a angajat 500 de persoane la Sebeş şi începe producţia la noua fabrică de cutii de viteze

Daimler a angajat 500 de persoane la Sebeş şi începe producţia la noua fabrică de cutii de viteze

Inaugurarea va avea loc la 4 aprilie, iar fabrica va produce cutii de viteză 9G Tronic.

"Ceremonia va marca începutul unei noi etape a proiectului de 300 de milioane de euro derulate de concernul Daimler în România, pentru extinderea producţiei de cutii automate de ultimă generaţie destinate automobilelor Mercedes, proiect ce a generat, până în acest moment, peste 500 de noi locuri de muncă", arată filiale Daimler Star Transmission şi Star Assembly, într-un anunţ.

Lucrările de construcţie a fabricii au început în 2014.

Star Transmission, filiala concernului german Daimler în România, a fost înfiinţată în anul 2001 prin deschiderea unei unităţi de producţie la Cugir care produce roţi dinţate, axe şi componente prelucrate pentru motoare, cutii de viteză şi sisteme de direcţie. Ulterior, în 2013 a fost deschisă o altă unitate de producţie la Sebeş care produce cutii de viteză automate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici