Dan Lazăr, consilier economic al premierului, a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanţelor

Consilierul de stat pe probleme economice al premierului, Dan Lazăr, a fost numit de şeful Guvernului în funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor, decizie care confirmă informaţiile transmise anterior de MEDIAFAX.

293 afișări
Imaginea articolului Dan Lazăr, consilier economic al premierului, a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanţelor

Dan Lazăr, consilier economic al premierului, a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanţelor (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Prin decizii semnate de premierul Emil Boc, Dan Lazăr a fost eliberat din funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al primului-ministru şi numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice.

Pe postul de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al primului-ministru a fost numită Andreea Paul-Vass.

Surse oficiale au declarat anterior agenţiei MEDIAFAX că Dan Lazăr, consilier de stat pe probleme economice al premierului, va fi numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor, pe postul rămas vacant după transferul lui Alexandru Nazare la Ministerul Transporturilor.

Alexandru Nazare a fost transferat de premierul Emil Boc, la începutul lunii noiembrie, pe postul de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

În Ministerul Finanţelor, Nazare a fost responsabil cu relaţia cu Parlamentul şi instituţii internaţionale, fiind şi coordonator al Autorităţii de Certificare şi Plată a fondurilor europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici