Daniel Negreanu a dat sâmbătă lovitura la un concurs din Las Vegas

2024 continuă excelent pentru Daniel Negreanu, cu două victorii, două locuri secunde şi opt apariţii la masa finală în high rollers-ul PokerGO Tour.

2890 afișări
Imaginea articolului Daniel Negreanu a dat sâmbătă lovitura la un concurs din Las Vegas

După un 2023 foarte greu, jucătorul profesionist de poker Daniel Negreanu anunţase o reorganizare şi îşi schimbase programul şi abordarea, pentru a încerca să încheie 2024 cu un bilanţ pozitiv.

Sâmbătă, jucătorul profesionist de poker, recunoscut de Poker Hall of Fame, a câştigat 147.500 USD, reducând din pierderile sale de peste două milioane USD înregistrate în 2023, cu o victorie în Evenimentul PokerGO Tour Plo Series #3: 5.100 USD Pot-Limit Omaha.

Negreanu a învins 118 concurenţi pentru a pune mâna pe a doua victorie a anului, inclusiv pe Anuj Agarwal (91.450 USD) heads-up. Acţiunea a avut loc în interiorul PokerGO Studio din Las Vegas, unde Negreanu a fost greu de învins de la începutul lunii ianuarie.

La 49 de ani, cel poreclit „Kid Poker” şi-a găsit vigoarea în ultimele luni. Când a început masa finală, Negreanu conducea clasamentul şi nu s-a prăbuşit niciodată.

Plata la masa finală:

1 Daniel Negreanu 147.500 $
2 Anuj Agarwal 91.450 USD
3 Bruno Furth 64.900 USD
4 Curtis Muller 50.150 USD
5 Dylan Weisman 38.350 USD
6 Lance Patel 29.500 USD

Negreanu are acum peste 52,4 milioane de dolari, în numerar, câştigate în carieră. Canadiano-americanul cu origini româneşti (părinţii săi s-au născut în Iaşi) a obţinut deja două victorii, două locuri secunde şi opt apariţii la masa finală în turneul PokerGO Tour în acest an.

La sfârşitul anului trecut, Negreanu anunţa că plănuieşte să joace mai puţine evenimente, pentru a avea mai mult timp pentru odihnă şi pentru relaxare. Până acum, schimbările pe care le-a făcut produc adevărate minuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici