Decathlon inaugurează în România primul centru logistic din Sud-Estul Europei şi pune la dispoziţie noi locuri de muncă

Retailerul de articole sportive Decathlon a inaugurat joi primul centru logistic din România, cu o suprafaţă totală de 29.000 mp care va aproviziona piaţa locală, dar şi Bulgaria şi Grecia, informează compania.

611 afișări
Imaginea articolului Decathlon inaugurează în România primul centru logistic din Sud-Estul Europei şi pune la dispoziţie noi locuri de muncă

Decathlon inaugurează în România primul centru logistic din Sud-Estul Europei şi pune la dispoziţie noi locuri de muncă

“În cadrul depozitului am pus la dispoziţie circa 200 de locuri de muncă pentru persoanele din Bucureşti şi din localităţile din vecinătatea capitalei, iar până la finalul anului 2018 ne propunem să dublăm numărul angajărilor, urmând ca acesta să crească de la an la an”, a declarat Gregory Richarte, Director Logistică.

Suma investită în crearea primului centru logistic din România se ridică la circa 4 milioane de euro, iar lucrările de proiectare şi amenajare au durat aproximativ 7 luni. Depozitul, situat în Stefăneştii de Jos, Judeţul Ilfov, va avea în stoc peste 1.500.000 de articole sportive, iar zilnic vor fi livrate între 50.000 şi 180.000 produse, în funcţie de sezon şi comenzi.

Pe lângă aprovizionarea celor 30 de magazine, dintre care reţeaua naţională formată din 20 de spaţii comerciale, centrul logistic va livra şi produsele solicitate în urma comenzilor din magazinul online al companiei.

La nivel local, Decathlon dispune de o reţea de 20 de spaţii comerciale. De la începutul anului 2017, reţeaua a fost dezvoltată cu un nou magazin – centrul comercial din Botoşani, cel de-al cincilea din zona Moldovei. De asemenea, în acest an a fost extins şi magazinul Decathlon Pallady, care din luna august dispune de o suprafaţă dublată.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici