Dedeman vrea să-şi extindă reţeaua locală cu încă 13 magazine, trei urmând să fie deschise în 2014

Retailerul de materiale de construcţii şi amenajări interioare Dedeman intenţionează să construiască încă 13 magazine în România, din care trei vor fi deschise în acest an, iar pentru fiecare unitate va finanţa şi un teren de tenis, în cadrul unui parteneriat cu Federaţia Română de Tenis.

650 afișări
Imaginea articolului Dedeman vrea să-şi extindă reţeaua locală cu încă 13 magazine, trei urmând să fie deschise în 2014

Dedeman vrea să-şi extindă reţeaua locală cu încă 13 magazine, trei urmând să fie deschise în 2014 (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Urmează să mai construim în România încă 13 magazine", a declarat miercuri preşedintele companiei, Dragoş Pavăl, într-o conferinţă de presă organizată cu ocazia lansării unui parteneriat între retailer şi jucătoarea de tenis Simona Halep.

Dedeman a anunţat că vrea să lanseze, în colaborare cu Federaţia Română de Tenis, un proiect prin să finanţeze construcţia sau amenajarea unui teren de tenis pentru fiecare magazin nou construit.

"În acest an vom finanţa construirea a trei terenuri, iar în următorii ani vom finanţa construirea diferenţei de zece terenuri. Evident că ne-am făcut nişte calcule, pentru că aşa se procedează, şi am estimat ca buget pentru amenajarea unui teren suma de 30-35.000 de euro", a spus Pavăl, răspunzând unei întrebări.

Dedeman a deschis în martie al 37-lea magazin al reţelei naţionale, la Sibiu, în urma unei investiţii de circa 13 milioane euro, şi urmează să mai inaugureze în 2014 alte trei unităţi, la Bucureşti (în cartierul Colentina), Deva şi Târgu Jiu.

Bugetul de investiţii al Dedeman din acest an este de 65 milioane euro.

Dedeman, cea mai mare companie din domeniul retailului cu materiale de construcţii şi amenajărilor interioare din România, este controlată de oamenii de afaceri Dragoş şi Adrian Pavăl şi a încheiat anul 2013 cu afaceri de 2,67 miliarde lei (606 milioane euro) şi un profit net de 288,3 milioane lei (65,2 milioane euro).

Compania deţine în prezent 37 de magazine, două centre logistice şi un parc auto propriu, având peste 6.700 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici