Demisie de răsunet în Rusia: şeful Lukoil a plecat de la cârma companiei

Vagit Alekperov demisionează de la conducerea lui Lukoil.

3219 afișări
Imaginea articolului Demisie de răsunet în Rusia: şeful Lukoil a plecat de la cârma companiei

Demisie la nivel înalt în Rusia.

Mişcare importantă pe piaţa rusească. Numărul 1 al gigantului petrolier rus Lukoil, Vagit Alekperov, a demisionat, s-a anunţat într-un comunicat de presă.

Războiul din Ucraina „se poate încheia cu discuţii directe” între preşedintele ucrainean Zelenski şi preşedintele rus Putin, a spus azi Mykhailo Podolyak, consilier al preşedinţiei ucrainene, care afirmă că Kievul aşteaptă să evalueze progresul ofensivei militare ruse în estul ţării în zilele următoare. „La asta lucrează astăzi echipa de avocaţi şi consultanţi şi echipa de negocieri a părţii ucrainene”, a spus el. „În consecinţă, sperăm că poziţiile lui Zelenski sunt extrem de puternice în aceste discuţii”.

Cancelarul german Olaf Scholz a blocat aprovizionarea cu arme grele către Ucraina, potrivit Bild. În martie, Ucraina a solicitat vehicule blindate Leopard, Puma, Marder, Boxer şi Fuchs.

Între timp, la aproximativ 8 săptămâni de la începutul războiului, 366.304 de persoane au intrat pe teritoriul Germaniei, după cum a anunţat Ministerul Federal de Interne pe Twitter. Numărul real este probabil mult mai mare, subliniază aceleaşi surse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici