Deponenţii la autoturismele Dacia primesc despăgubirile în prima jumătate a lui 2008

Despăgubirile pentru foştii depunători de bani pentru autoturisme Dacia se vor face prin emisiune de titluri de stat, în prima jumătate a anului viitor.

26 afișări
Imaginea articolului Deponenţii la autoturismele Dacia primesc despăgubirile în prima jumătate a lui 2008

Deponenţii la autoturismele Dacia primesc despăgubirile în prima jumătate a lui 2008

“Ministerul Economiei şi Finanţelor lucrează cu CEC la definitivarea listei, deoarece nu toate persoanele au avut depunere completă, ci unele au avut depuneri parţiale, iar unele şi le-au retras”, a anunţat ministrul Varujan Vosganian.

Camera Deputaţilor a decis, în 8 mai, că persoanele fizice care au depus bani la CEC în vederea achiziţionării de autoturisme Dacia vor fi despăgubite, urmând să primească în 2008 titluri de stat.

Potrivit celor adoptate, persoanele fizice care au depus la CEC, până la 1 noiembrie 1990, sume de bani pentru achiziţionarea de autoturisme Dacia, vor primi în 2008 titluri de stat cu maturitate între 1 şi 2 ani.

Camera Deputaţilor a fost camera decizională în acest caz. Legea a fost promulgată.

(Serviciul AUDIO al MEDIAFAX vă pune la dispoziţie înregistrarea declaraţiilor ministrului Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian. Pentru a beneficia de acest serviciu puteţi accesa link-ul Mediafax audio de pe pagina de internet a agenţiei sau direct adresa de internet http://audio.mediafax.ro.)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici