Deschide Tesla primul showroom la Bucureşti?

Tesla are la Bucureşti un birou oficial din 2021, iar mallul Promenada a fost locul unde au afişat oficial şi prima maşină

2234 afișări
Imaginea articolului Deschide Tesla primul showroom la Bucureşti?

Deschide Tesla primul showroom la Bucureşti?

Constructorul american livrează maşini de pe două platforme, una fiind la DAB din estul Capitalei, unde are şi o parte din service închiriată pentru Tesla Service Centre, dar şi un Tesla Store pe post de showroom.

Tesla ar putea deschide în România în următorul an primul său centru dedicat, iar potrivit datelor din piaţa imobiliară acesta ar putea fi amplasat lângă birourile Swan din Pipera Nord.

Zona Pipera din Voluntari este una cu o densitate mare de centre auto – Renault-Dacia, Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Porsche, Bentley, Lamborghini, Toyota, Lexus, Mercedes-Benz, Jeep sunt câteva dintre mărcile cu showroomuri pe o distanţă de doar câteva sute de metri. Potrivit Agenţiei pentru Protecţia Mediului Ilfov, în iunie a fost depusă o solicitare a emiterii acordului de mediu pentru proiectul „Construire showroom şi servcie auto, platforme auto, totem şi împrejmuire teren“ în Voluntari, de către Smartown Investments.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici