Dezvoltatorii imobiliari: Pentru piaţa rezidenţială anul 2017 ar putea fi cel mai bun de la debutul crizei

Dezvoltatorii imobiliari spun că piaţa rezidenţială se îndreaptă spre cel mai bun an din 2008 până acum, putând depăşi recordul de 61.000 de locuinţe noi livrate în urmă cu nouă ani.

1067 afișări
Imaginea articolului Dezvoltatorii imobiliari: Pentru piaţa rezidenţială anul 2017 ar putea fi cel mai bun de la debutul crizei

Dezvoltatorii imobiliari: Pentru piaţa rezidenţială anul 2017 ar putea fi cel mai bun de la debutul crizei

La mijlocul acestei săptămâni vor fi lansate mai multe proiecte rezidenţiale noi, printre care ansamblurile ONIX Pipera, New Point Pipera, Avangarde, Toscana Residential, Joya, Atlantis One, fiecare cu peste 100 de locuinţe, precum şi 40 de ansambluri de mici dimensiuni, unele dintre ele de lux, cu o valoare de piaţă de peste 200 de milioane de euro.

"Ne bucurăm să observăm o materializare a schimbării tendinţelor pieţei imobiliare în cifre de vânzări, dimensiuni ale proiectelor şi valori ale investiţiei, la şapte ani după criză. Cererea şi oferta pe piaţă s-au apropiat, iar noile cartiere rezidenţiale de dimensiuni mari s-au vândut ca pâinea caldă, în timp ce proiectele mari începute înainte de criză abia acum ajung la o rată de profitabilitate bună. Putem spune că ne aflăm într-o perioadă în care piaţa se mişcă foarte bine, dar nu cred că această mişcare se va opri aici, ci vom avea parte în continuare de rezultate poate chiar mai bune", spune Vlad Vlăsceanu, director tIMOn.

Ediţia de primavara a Târgului Imobiliar Naţional – tIMOn, se desfăşoară în perioada 25-28 mai 2017, pe Arena Naţională din Bucureşti şi reuneşte peste 120 de expozanţi atât din Capitală cât şi din provincie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici