Directorul general de la Palas Mall Iaşi anunţă redeschidere fără probleme. Au fost întelegători cu chiriaşii

  • Toate magazinele din Palas s-au redeschis fără probleme
  • Unele magazine din alte mall-uri din Bucureşti au refuzat să se deschidă
  • Directorul general spune că s-a investit mult în măsurile de siguranţă
834 afișări
Imaginea articolului Directorul general de la Palas Mall Iaşi  anunţă redeschidere fără probleme. Au fost întelegători cu chiriaşii

Directorul general de la Palas Mall Iaşi anunţă redeschidere fără probleme. Au fost întelegători cu chiriaşii

La Iaşi prima zi la mall, după starea de alertă a fost numai lapte şi miere. Mihai Bernescu, directorul general de la Palas Mall Iaşi, spune că toate magazinele s-au redeschis fără probleme. Directorul general spune că s-a investit mult şi în măsurile de siguranţă: s-au cumpărat camere termice, dezinfectanţi, aerul nu mai este recirculat şi sunt chiar şi camere web, ca să poţi vedea de acasă dacă este aglomerat.

În alte locuri din Bucureşti proprietarii au refuzat să deschidă magazinele, supăraţi că au fost obligaţi să plătească chiria pentru ultimele luni.

Mihai Bernescu, director general Palas:”Am avut o politică care le-a ieşit în întâmpinare chiriaşilor noştri. S-a investit, avem sisteme de scanare a temperaturii, în 6 puncte la intrare. Avem o platformă care raportează în timp real numărul de persoane”, a spus acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici