Dispozitivele care vor pierde accesul la serviciul Netflix începând cu 1 decembrie. Decizia companiei afectează şi mulţi români

Începând cu data de 1 decembrie 2019 mai multe dispozitive nu vor mai putea să acceseze platforma Netflix, din cauza unor limitări tehnice, potrivit unui anunţ al companiei.

4550 afișări
Imaginea articolului Dispozitivele care vor pierde accesul la serviciul Netflix începând cu 1 decembrie. Decizia companiei afectează şi mulţi români

Dispozitivele care vor pierde accesul la serviciul Netflix începând cu 1 decembrie. Decizia afectează şi mulţi români

Modelele vizate sunt televizoare Samsung şi playere media Roku mai vechi. Compania nu a publicat o listă a echipamentelor vizate.

Potrivit publicaţiei Lifehacker, unele dintre dispozitivele Roku afectate de decizia Netflix sunt: Roku 2000C, Roku 2050X, Roku 2100X, Roku HD, Roku SD, Roku XD şi Roku XR.

În cazul Samsung este vorba, potrivit sursei citate, de modele de televizoare din anii 2010 şi 2011 care au literele „C” sau „D” în codul numelui. Pe aceste dispozitive utilizatorii vor putea accesa în continuare Netflix prin intermediul unui dispozitiv suportat, precum un player media Chromecast.

Decizia Netflix va afecta şi mulţi români. Potrivit unui studiu publicat recent, şapte din zece români din mediul urban folosesc cel puţin un serviciu de streaming video pe bază de abonament, cele mai populare fiind Netflix şi HBO GO.

Foto: Pixabay

Taguri:
netflix,
samsung,
roku

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici