Două curse aeriene de la Timişoara spre Munchen au fost anulate din cauza grevei Lufthansa

Două curse aeriene Lufthansa de la Timişoara spre Munchen au fost anulate, miercuri şi joi, din cauza grevei piloţilor în urma unor dispute salariale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

380 afișări
Imaginea articolului Două curse aeriene de la Timişoara spre Munchen au fost anulate din cauza grevei Lufthansa

Două curse aeriene de la Timişoara spre Munchen, anulate din cauza grevei Lufthansa

Directorul Aeroportului Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara, Dan Idolu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că au fost anulate două curse aeriene spre Munchen, Germania, de la ora 06.10.

“Sunt anulate două curse Timişoara – Munchen. Astăzi (miercuri - n.r.) a fost un zbor anulat la ora 06.10 şi mâine (joi- n.r.) la fel va fi anulat un zbor, de la aceeaşi oră”, a afirmat Dan Idolu.

În total, din cauza grevei piloţilor, compania aeriană Lufthansa a anulat aproximativ 900 de zboruri.

Greva va dura două zile, fiind afectaţi peste 100.000 de pasageri.

Acţiunea are loc în urma unei dispute salariale care durează din anul 2014, de atunci, sindicatul piloţilor, Vereinigung Cockpit, a organizat peste 14 astfel de greve. Marţi, compania Luthansa a făcut demersurile legale necesare pentru a sista începerea grevei, solicitarea acestora fiind însă respinsă de un Tribunalul pentru Litigii de Muncă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici