Drumul expres Brăila – Galaţi a fost scos la licitaţie. Valoarea contractului depăşeşte 530 milioane de lei

Proiectarea şi execuţia drumului expres Brăila – Galaţi au fost scoase la licitaţie. Valoarea contractului depăşeşte 530 milioane de lei. Termenul total de execuţie şi garanţie este de 94 de luni.

1327 afișări
Imaginea articolului Drumul expres Brăila – Galaţi a fost scos la licitaţie. Valoarea contractului depăşeşte 530 milioane de lei

Drumul expres Brăila – Galaţi a fost scos la licitaţie. Valoarea contractului depăşeşte 530 milioane de lei

Potrivit CNAIR, joi a fost postat în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP) anunţul de participare pentru procedura de atribuire a licitaţiei deschise, având ca obiect „Proiectare şi Execuţie Drum Expres Brăila - Galaţi” în lungime de aproximativ 11 km.

Valoarea estimată a contractului este de 530.312.447,16 lei fără TVA.

Durata contractului este de 94 luni şi cuprinde 10 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie a acestora.

Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

Data limită de depunere a ofertelor este 10 decembrie 2019.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici