După 15 mai poţi să îţi speli maşina fără să stai la coadă. Te ajută o aplicaţie online

  • Aplicaţia WashMe a iniţiat o campanie care ajută şoferii şi spălătoriile auto
  • Spălătoriile auto au fost grav afectate de criză. Profitul lor a scăzut cu 80%
  • Ca să nu stea la coadă la spălătoriile auto, şoferii pot să se programeze online
  • Aplicaţia este disponibilă momentan în Cluj, Târgu Mureş şi Satu Mare
505 afișări
Imaginea articolului După 15 mai poţi să îţi speli maşina fără să stai la coadă. Te ajută o aplicaţie online

După 15 mai poţi să îţi speli maşina fără să stai la coadă. Te ajută o aplicaţie online

Spălătoriile auto au fost grav afectate de criză, iar acum se pregătesc de redeschidere. Dacă vrei să nu stai la coadă după 15 mai, ca să îţi speli maşina,  poţi să te programezi prin aplicaţia WashMe.

Alin Şutea, cofondator aplicaţia WashMe: Majoritatea au fost nevoite să îşi întrerupă activitatea, ori să lucreze cu un număr redus de personal, le-au scăzut încasările undeva la 80 la sută. Le-am propus utilizatorilor să îşi facă rezervări la spălătoriile din aplicaţie pentru perioada de după 15 mai când pot să vină la spălătorie şi aşa nu stau la coadă.

Alin a auzit de campania “Salvează o spălătorie! Ca să te scape de griji după pandemie”, şi şi-a făcut deja o programare.

Alin Şerban, şofer: Dau rezervă şi am primit confirmarea de rezervare, pe 16 mai, fără să stau la coadă, fără să mă îngrijorez de distanţarea socială. O să pot veni la ora 10:20 să îmi spăl maşina.

Ca să respecte distanţarea socială, spălătoriile auto şi-au luat măsuri suplimentare de igienă.Unele acceptă exclusiv maşini venite prin programări.

Cruciţa Rus, administrator spălătorie auto: 

Programarea vine în ajutorul nostru odată pentru economisirea timpul şi apoi pentru a separa întâlnirea clientului cu alţi clienţi. Noi am redus substanţial activitatea.

Aplicaţia WashMe este disponibilă momentan în  Cluj, Târgu Mureş şi Satu Mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici